Повідомлення про похорон Начального Пластуна пл. сен. Любомира Романківа

Jul 2, 2024 | КПС, Сеніори

3 глибокою тугою в серці повідомляємо, що 27 червня 2024 року в післяполудневих годинах в Насkensack University Medical Center, New Jersey, в оточенні родинного тепла доньки Галини Колесси і д-ра Олександра Колесси відійшов у засвіти Божі д-р Любомир Романків

Начальний пластун,

науковець світової слави з численними патентами винаходів у ділянці комп’ютерного магнітного запису інформації й електрохімії, Академік Академій Наук України та США. Винахідник, внесений до Залу Слави Винахідників США (National Engineering Hall of Fame). Удостоєний багатьох професійних нагород і медалей (м. ін. Vittorio de Nora від Електрохімічного товариства США та Perkin Gold Medal – найвищої нагороди Хімічного Товариства США)

Невтомний патріот України та скромна людина унікальний самородок-діамант, яких народжує наша нація.

Прощання відбудеться в неділю, 7 липня, 2024 року від 2 до 6 год. вечора в похоронному бюро Петра Яреми, 129 East 7th Street, New York, NY.

Похоронні відправив понеділок, 8 липня о 10:30 ранку в церкві св. Юpa, 30 East 7th Street, New York, NY з планом подальшого поховання серед визначних Пластунів в Личаківському музеї-заповіднику “Личаківський цвинтар” у Львові.

Замість квітів просимо висилати фонди на підтримку Пласту, виписуючи чеки на “Plast USO”, адреса: Plast Ukrainian Scouting Organization, KPS USA, 700 North Cedar Rd., Jenkintown, PA 19046 або електронно: https://plastusa.org/provid/donate/