Повідомлення КПС про табори 2021 #2 05.08.21

May 11, 2021 | КПС, Табори

KPS guidance on summer camps #2 05.08.21 (EN)
Повідомлення КПС про табори 2021 #2 05.08.21 (Укр.)

Дорогі пластуни та приятелі Пласту!
Як вам відомо, наші Окружні Таборові Комісії (ОТК) старанно працюють разом з Крайовою Таборовою Комісією цього року над двома можливими планами щодо літних окружніх таборів. Один, щоб здійснити табори на оселях Писаного Каменя, Вовчої Тропи та Нового Соколу, а другий, щоб проводити віртуальні табори.

Для цього, щоб зберегти здоров’я всіх пластунів та суспільства та ограничити дальший зріст захворювань та сполучені наслідки, зараз проходить програма щеплень
на коронавірус у кожному штаті. Згідно з вказівками CDC особливо про літні наочні табори, КПС подає наступні обов’язкові вимоги:

  • Всі особи, котрі мають право отримати щеплення на коронавірус та планують залишатися на оселях, матимуть закінчений курс щеплення принайменше два
    тижні до приїзду на оселі. Зараз це включає всіх осіб від 16 літ.
  • Всі учасники вишколу матимуть щеплення.

Ці вимоги та інші, про які повідомлять ОТК– задля безпеки таборовиків, булав, таборового проводу, медичної опіки, працівників та інших.

Швидким темпом зростає інформація про захворювання на коронавірус та щеплення. CDC та інші організації постійно оновлюють свої повідомлення та рекомендації. Ми
дальше слідкуємо за новинами, включно з поширенням нових варіантів та рівнем захворювання, та поділимося додатковою інформацією, вимогами, або іншими рішеннями.

Наша перша відповідальність все ж таки – спокійно дотримуватися вказівок CDC та місцевих урядів, щоб зберегти здоров’я всіх пластунів та суспільства.

Дякуємо за ваше зроруміння та співпрацю.

СКОБ та будьте здорові!

пл. сен. дов. Оля Дужа
1ий заступник голови по організаційних питаннях
Крайова Пластова Старшина США