Писаний Камінь – Розбудова на слідуючі 60 років

Jan 13, 2021 | КПС, Табори

Оселя Писаного Каміня (ПК) була придбана в 1965 році. В той час інфраструктури на ділянці було мало, і воду доводилося привозити від сусідніх фермерів. Перші табори були проведені в 1966 році.

За останні 10 років ПК OTK завершили приблизно 560,000 долярів в проєктах. Основні проєкти включали: нові бараки, модернізовану систему хлорування басейну, відремонтовані стежки навколо оселі, встановлення різних мостиків, а зовсім недавно кухня була відремонтована і розширена.

Добровольці ПК були і продовжують бути основою ПК. Табори на ПК успішні, тому що так багато сімей добровільно віддають свій час і енергію: вони допомагають утримувати оселю протягом у року, а також літом під час таборів працюють в адміністрації, в шпиталику, і в кухні. Протягом всіх років існування, працівники та добровольці ПК відмовилися від більш ніж 75,000 долярів у виплаті заробітної оплати або відшкоджування витрат. Додаткові 56,000 долярів включає пожертвувань не в грошовому виді.

ПК OTK в даний час готується на слідуючі 60 років. Нинішня лазня була побудована в 1980-х роках. У зв’язку зі структурними та економічно ефективними питаннями, існуюча лазня буде знесена і новий будинок буде перебудований на цьому ж місці. Збільшиться кількість душових кабін, буде додано покращену систему фільтрації води та додається другий поверх для розміщення десяти невеликих кімнат для добровольців. Цей проєкт також включає ванну кімнату, сумісну з ADA, яка буде розташована поруч з кухнею.

ПК зібрав вже 100,000 долярів на будівництво зі загальної потрібної суми – приблизно 200,000 долярів. КПС погодилася приєднатися з ПК у зборі додаткових 100,000 долярів.

КПС активно просить всіх станиць та груп, куренів, та окремих осіб пожертвувати на цей проєкт. Просимо чеки виписувати «Plast Ukrainian Scouting Org».

Пожертвування просимо вислати до Канцелярії КПС:
Plast Ukrainian Scouting Org. KPS-USA / PK Bathhouse
700 Cedar Road
Jenkintown, PA 19046

Всі датки, звичайно, підлягають оподаткування. Заздалегідь дякуємо за Ваші пожертви.