Вислід Конкурсу Фізичної Вправности – Квітень 2020

May 12, 2020 | Сеніори, Старші Пластуни

Квітень 2020 року був ще одним чудовим місяцем! Ми додали дві нові спортивні категорії – блискучий постріл (glissading) та керлінг, і ці нові категорії отримали найбільше голосів.

Перше місце зайняв пл. сен. Нестор Воронка ЧМ. Він зорганізував та провадив юнацькою прогулькою підчас табору в Сієтл. На підніжжю Mt. Baker, провів гутірку як найшвидше та найбезпечніше спускатися на снігу уживаючи сидячий блискучий постріл. Він тримав ноги вгору, щоб не отримати снігової висипки на голих ногах.

У дуже близькому другому місці була пл. сен. Ада Підвербецька СП. Вона вправляє керлінг в місті Ню Йорк – тут готується доставити камінь (42 фунти ґраніту). Ада не є Канадійського походження, але змалку цікавилася спортом керлінг.

Третє місце зайняв пл. сен. Марко Якубович, який вбрав свій однострій на максимальні точки. Його сусіди звикли до такої поведінки від Марка.
“Look Ma, no hands!”

Пригадка: в суботу вранці, пл. сен. Арета Гладка-Вершур провадить ZOOM йоґа. Ви повинні отримувати щотижневі повідомлення від своїх станичних та курінних… і інформацію завжди можна знайти на сторінці Пласту-США на Facebook.