ВСІ ЛІТНІ ТАБОРИ ТО ВИШКОЛИ НА 2020 РІК ВІДКЛИКАНІ

Apr 30, 2020 | Без Рубрики, Виховно-вишкільні, Вишколи, Спеціялізаційні, Табори

30. квітня 2020 р.

Дорогі пластуни!

Кожного року, пластуни всіх віків очікують участь у літних пластових таборах. Підчас цієї епідемії коронавірусу, КПС слідкує за дальшим захворюванням на коронавірус та можливий вплив на окружні та інші табори. Наша перша відповідальність – спокійно дотримуватися вказівок CDC, щоб зберегти здоров’я всіх пластунів та суспільства та ограничити дальший зріст захворювань.

Досі, КПС працює з Окружними Таборовими Комісіями Нового Соколу, Писаного Каменя, та Вовчої Тропи щодо можливостей провести табори. Ми щиро вдячні за їхню відданість та зусилля в цій надзвичаній ситуації на користь нашої молоді.

Вчора, 29 го квітня, 2020 р. ГПБ поінформувало про свою позицію щодо проведення таборів та наочних вишколів. Згідно рекомендацій ГПБ та з порадою КПРади, КПС США інформує що всі літні табори та вишколи на 2020ий рік відкликані. Подаємо головні рекомендації ГПБ внизу.

У зв’язку з пандемією COVID-19 ГПБ рекомендує:

  1. У цьому (2020) році не проводити Свята Весни
  2. До кінця літа не проводити очні вишколи
  3. До кінця літа не проводити літні (чи зимові) табори
  4. Продовжити проводити сходини у форматі он-лайн
  5. Продовжити розвивати всі вишкільні програми у форматі он-лайн та внести корективи у вимоги щодо вмілостей та проб, що дозволить всім пластунам (юнацтво та новацтво) здобувати проби та вмілості в он-лайн форматі

КПС, разом з Крайовими Комендантами Новацтва та Юнацтва, працює над вказівками, щоб дозволити пластунам підвищити ступінь без закінчення окружного табору цього літа. КПС, разом з Референтом Новацького Вишколу працюють над новим форматом для проведення вишколу.

Будемо продовжувати слідкувати за подіями та поділимося додатоковою інформацією по потребі.

СКОБ та будьте здорові!
Крайова Пластова Старшина США Крайова Пластова Рада США

 

 

 

Coronavirus update #3 tabory 04.30.2020