Вислід Конкурсу Фізичної Вправности – Січень 2020

Feb 12, 2020 | Сеніори, Старші Пластуни

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЗМАГ!

В січні, ми одержали 12 знимок із бігу, рибальства, плавання, ровериства, їзді на білих водах, вітрильництва, та лещетарства. У змагу брали участь 13 пластунів із куренів Перші Стежі, Буриверхи, Шостокрилі, Лісові Мавки, ОХи, Лісові Чорту, та Чорноморці.

Протягом перших трьох місяців, ми одержали найбільше фотографій з мандрівництва, бігу, та лещетарства. Ще очікуємо перші фотографії із скейтбординґ (skateboarding), парашутних скачок (sky diving), банджі-джампінґ (bungee jumping)…

Цього місяця, дві фотографії отримали однакову кількість голосів. КПС нагородив 100 додаткових точок пл. сен. Дарці й Маркові Якубович, та пл. сен. Адріянові Захарій. Дарця і Марко плили на білих водах (кляси 3 та 4) підчас пластової прогульки на ріці Огіогені, в Пенсильванії. Зараз після знимки вони плили в тій самі ріці. Адріян зловив 6-фунтового фореля (пструга) мухоловкою на ріці Джайнімені в країні Чилі, у Південній Америці.

Після третого місяця, сеніори далі провадять. Старші пластуни… де ви є? Бажаємо Всім успіху, та пам’ятайте: В Здоровому Тілі – Здорова Душа!

пл.сен. Адріан Захарій – риболовство (перше місце за місяць січень)

пл. сен. Дарця і Марко Якубовичі (перше місце за місяць січень) їзда на білих водах

змагунка у січневих змаганнях – пл. сен. Таля Голубець

змагунка у січневих змаганнях – ст. пл. Уляна Кузьмич

змагун у січневих змаганнях – Архиєпископ пл. сен. Борис Ґудзяк